Ga volledig voorbereid op weg.

.

Het BMW Driving Experience Center verzorgt al meer dan 50 jaar rijtrainingen die autorijden veiliger, efficiënter èn leuker maken. Van slipcursussen waarin G-krachten alle ruimte krijgen tot Safety Trainingen waarin u met vertrouwen op extreme situaties leert reageren. Onder begeleiding van door BMW Group opgeleide instructeurs en altijd in een van de nieuwste BMW modellen. Een paar uur topspektakel? Of een hele dag werken aan een zekerder gevoel achter het stuur? Een onvergetelijke rij-ervaring is in ieder geval gegarandeerd. En na afloop van uw training rijdt u beter voorbereid op het onverwachte terug naar huis. Want onze trainingen zijn effectief: onderzoekers van TÜV Nederland* concluderen dat meer dan 50% van de deelnemers in een noodsituatie de door ons aangeleerde reflexen zal gebruiken. 

* TÜV Nederland is de Nederlandse tak van de bekende onafhankelijke certificatie- en inspectieorganisatie TÜV NORD Group.

Rijplezier in alle vormen.

BMW rijtrainingen zijn er in alle maten. Een dagdeel of een hele dag, in een groep of één op één, van een BMW Basic Safety Training tot de hartslagverhogende BMW M Unlimited Training op een Europees circuit – u vindt ze via onderstaande button. Voor groepen kunt u via de button “Event op maat” een vrijblijvende offerte aanvragen. We organiseren uw evenement volledig naar uw wensen en ideeën.

Impressie BMW Driving Experience.

BMW Driving Experience Slotemakers

Rob Slotemakerstraat 1
2041 KN Zandvoort
Telefoon: 023 – 571 44 23